Bric & Brac

Bric & Brac


Weergave per pagina
Sorteren op
1 - 20 van 33 resultaten

Hert geschilderd op hout in natuurlijke rustige kleuren.  De maat van het schilderij, inclusief lijst is 40x55 cm. 

27,00

Dit hert is geschilderd op oude planken van een gesloopte vloer. Het gewei is van takken.  De maat is ca. 75 x 80 cm., dit is inclusief het gewei. 

28,00

Eigenlijk is het een handvat van een wandelstok, maar deze eendenkop staat ook prachtig op een fles, kruik of gewoon zomaar op een schaal ter decoratie. 

12,00

In de loop der jaren heeft haar uiterlijk wat geleden, maar ze blijft sereen kijken. Prachtige verstilde kleuren, echtr brocante. De naar "St. Theresia" staat onderin op een koperen plaatje.

Klein, maar schattig. Het kopje van een vrouw (herderinnetje?) in terracotta, bevestigd op een houten ovalen plaatje. De Ø van het plaatje is 12½ cm.

8,00

Wat een  prachtig beeldje, La Liseuse!  Ze is niet groot, 18 cm. ietsiepietsie beschadigd maar haar lieve gezichtje maakt alles goed.

21,00

Mooi stel haardbokken!! Prachtige gietijzer, leuk om bv. tijdschriften of een plantenpot op te zetten. De prijs is per stel

25,00

Dit schatje lijkt op een geit maar het is toch écht ooit een  paard geweest. Zelfs nu, zonder staart en manen is tie leuk. Het onderstel met wieltjes is in goede staat, evenals de hoeven van kunstleer.

41,00

Oude dubbele tas, wij zien het als een fietstas maar misschien heeft hij ooit een andere functie gehad. De tas is van een stevig geweven soort jute met leren riempjes en gespjes. Uniek!

13,00

gereserveerd

Schattig houten bankje.

19,00

Zóóó mooi, deze oude valies. De stickers van verschillende  plaatsen waar dit koffertje naar toe is gereisd, zitten er nog op geplakt. Ook een labeltje  met de naam van de eigenaar is nog aanwezig. 

35,00

Originele melkkan, wit aardewerk. Onbeschadigd.

7,00

Wat een beauties, deze gietijzeren haardbokken! Van origine werden deze haardbokken gebruikt om hout in de open vuurplaats te stapelen.  De prijs van € 20,- is voor de twee haardbokken.

20,00

Aparte kandelaar van koper, de putto heeft in zijn hand een kaarsenstandaard en staat in een schaaltje.

10,00

Deze maatbeker , van hout met een ijzeren rand ,werd gebruikt om graan of meel af te meten. De inhoud is 1 liter.

15,00

 Bij het zien van deze bruine beer gaat je fantasie werken. Het is duidelijk te zien dat hij al een heel leven achter de rug heeft en dat er heel wat met hem geknuffeld is!!   

12,00

Schattig schoolbordje!!

16,00

Koperkleurig, prachtig vierkant fotolijstje. In ovale ruimte  is  plaats voor een foto van ca. 6,5x8 cm.  Het lijstje is ca. 13 x 15 cm.

9,00

Mooi verzilverd, nog in originele staat stoofje. Bovenin de deksel zit een schuifje om de warmte te reguleren en in het stoofje een ijzeren vakje om de warme kooltjes in te doen. Het handvat is van hout.

12,00

Handspiegel voor echte brocante-liefhebbers. Het spiegelglas is verweerd maar is wel geslepen. De rand van deze spiegel is versierd met klimopblaadjes, strikken, rozen. Prachtig!! De spiegel is gesigneerd met de naam F. Rouqet.

16,00
1 - 20 van 33 resultaten